PASSIONERET IVÆRKSÆTTER MED ET NÆRVÆRENDE INDEKLIMA! 

 

JEG HAR ALTID VIDST, AT JEG SKULLE ARBEJDE MED NOGET KREATIVT OG UDVIKLE NOGET. SOM BARN FIK JEG OFTE AF VIDE, AT JEG VAR ALT FOR STÆDIG & PÅSTÅELIG - DET HAVDE DE OGSÅ RET I, MEN DET ER BLANDT ANDET. OGSÅ AF DEN GRUND AT JEG LEVER AF MIN DRØM OG SELV BESTEMMER OVER MIN TID. 
 
JEG HAR 4 UDDANNELSER OG ET HAV AF KURSUSBEVISER. JEG ER UDDANNET KOSMETOLOG, MAKEUP ARTIST, FRISØR, SERVICEØKONOM OG YOGALÆRER. JEG ELSKER MIT ARBEJDE! ORAGNIC HAIR STUDIO & KARMA STUDIO, ER MIT LIVSVÆRK -  MENINGSFULDT OG GIVENDE. DET ENESTE DER SLÅR NOGET ANDET JEG "SELV" HAR SKABT ER MINE DRENGE NOAH OG LUCA, DE BETYDER  ALT  (OG DE KOM FØRST) ;-)  
 
ORGANIC HAIR STUDIO ER IKKE BARE EN FRISØRSALON - DET ER VELVÆRE OG LIVSKVALITET. DET ER HER DU BLIVER TANKET OP MED NY ENERGI OG FLOTTE RESULTATER. 

 

KARMA STUDIO ER YOGA STUDIO, MIN LIVSMISSION - AT HJÆLPE BØRN, UNGE OG VOKSNE TIL AT HJÆLPE SIG SELV. JEG ER NOK LIDT AF EN YOGA-NØRD! 

 

YOGA HJÆLPER MIG MED MIT INDEKLIMA OG TIL AT BLIVE EN BEDRE UDGAVE AF MIG SELV - IKKE AT JEG IKKE ER GOD NOK I DAG, MEN MAN KAN ALTID VOKSE OG GRO SIG STØRRE OG STÆRKERE. DET ER OGSÅ SÅDAN JEG DRIVER MIN VIRKSOMHED. ÅHHH GUD, HVOR HAR JEG LAVET MANGE FEJL, - DET ER JO BARE EN DEL AF AT LÆRE.  - OP PÅ HESTEN OG VIDERE. 
 
TAK FORDI DU LÆSTEheart

 

SANNE JUEL EGELUND 


"DET HAR JEG ALDRIG PRØVET FØR - DET KAN JEG SIKKERT GODT" - PIPPI LANGSTRØMPE