Derfor skal du vælge Organic Way Hcolor & Hbleach!


»Intensiv farve & brillant glans som en 10-karats diamant«, står der på forsiden af en af de 26 forskellige hårfarvepakker.


Det er den sammehårfarve, som gør frisørerne syge, der sælges som harmløse produkter i supermarkedet. Et hav af storsmilende kvinder med diamantglinsende hår pryder væggen af hårfarveprodukter i min SuperBrugsen. 

På siden af pakken står nogle få mindre tillokkende linjer om, at produktet kan fremkalde allergiske reaktioner, som i sjældne tilfælde kan være alvorlige – og med en lille tilføjelse om, at man bør teste det på et mindre hudområde, 48 timer før man hælder hele pakken i hovedbunden. 

Frisørerne bliver syge af at have fingrene i produkterne. Det siger alt om, hvor usundt det er at hælde den kemiske farvecocktail i hovedbunden.

44 pct. af frisørerne har håndeksem, blandt danskere i øvrigt er det blot 15 pct. De har 50 pct. større risiko for blærekræft og 30 pct. større risiko for brystkræft. 

 

Kilde: http://politiken.dk/4969079


Følelsen af nyklippet hår. Hårfarve der stråler. Åh ja, og hovedbundsmassage! Det er ren wellness for sjælen!

Glæd dig til et besøg hos Organic Hair Studio. Vores mål er altid at du føler dig ekstra smuk, når du forlader salonen. Skønhed skal hverken koste miljøet eller din sundhed noget, derfor er alle produkter vi anvender 100% uden unødig kemi.

Ægte passion skal kunne mærkes og ses, og det forsikre vi dig på at det kan i Organic Hair Studio.

Har du lidt ekstra tid så anbefaler vi, at du tilvælger en hårkur. Den ultimative luksus forkælelse må være hovedbundsmassage og en lækker økologisk hårmaske. Perfekt til en tør hovedbund eller hår der ofte spalter. Luk bare dine øjne, og slå tankerne fra.

Hvad er en god klipning?

En god klipning er en klipning der holder sig pæn i takt med at håret vokser. Det er altid i vores bedste interesse, at du bliver klippet så frisuren er flot i længere tid. Vi hjælper gerne med at booke din næste aftale, så det passer bedst muligt til din frisure. 

Har du pandehår der hurtigere trænger til at blive klippet, så husk at du altid kan kigge forbi salonen. Ofte kan vi finde tid til at klippe dit pandehår med det samme.


 

Må man amme i salonen? Er det trygt for en baby at komme med til frisøren? Ja, og hos Organic Hair Studio er du og din baby altid velkommen.

I Organic Hair Studio er der ingen skadelige dampe, så det er helt trygt for både dig og din baby at være i salonen. Vi anvender udelukkende produkter, som er 100% uden risiko for jeres sundhed. Vi har ovenikøbet en lounge, hvor du kan sidde uforstyrret og amme. Der også puslebord på toilettet, hvis du skulle få brug for det.

Vi sætter ekstra tid af til din behandling når du har din baby med. Du skal blot give os besked, når du booker tid.  

 

Kan man blive farvet når man er gravid?

Ønsker du at blive farvet er det bestemt muligt. Vores hårfarver er uden PPD, ammoniak, parfume og æteriske olier.​ 

 

We care - Organic Hair Studio. Pakhusgården 2, 5000 Odense C